Οι βρυκόλακες επιστρέφουν

Η κυβέρνηση προκειμένου να δείξει το όποιο δημοκρατικό προσωπείο τους έχει απομείνει στο εγχειρίδιο λειτουργίας απάτης και εξαπάτησης με τίτλο “Ελληνικό Κοινοβούλιο” επέτρεψε στους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ να είναι παρόντες και να συμμετάσχουν στην τρεις ψηφοφορίες για την εκλογή ΠτΔ. Ξαφνικά οι πιο στυγνοί δολοφόνοι κάθε έννοιας δημοκρατίας – ακόμα και αστικής – θρονιάζονται και πάλι στα βουλευτικά έδρανα ισότιμοι παίκτες της κωμωδίας εκβιασμών και χρηματισμών μιας παρωδίας εκλογών. Καλύτερο επιχείρημα για τους αρνητές κάθε ανθρώπινου και κοινωνικού δικαιώματος δεν υπάρχει. Μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την παρωδία εκλογής παρουσιάζοντας τον εαυτό τους καθαρό και αμόλυντο από την αστική δημοκρατία. ακόμα και οι δήθεν μετανιωμένοι και δακρυσμένοι από την μετάνοια Μπούκουρας και σια, μπορούν να παίξουν στο παιχνίδι.

Οι ίδιοι αρκετά αρκετά έξυπνοι δεν θα ψηφίσουν, αλλά η συμμετοχή τους προϊδεάζει για το άμεσο μέλλον της προφυλάκισης τους. Οι πολιτικές εξελίξεις θα δείξουν την συνέχεια, αλλά σε κάθε περίπτωση η όποια δημόσια εμφάνιση ναζί δολοφόνων και ειδικά της ηγεσίας τους πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα. Φυσικά για την συγκεκριμένη δράκα που μετακινείται με αστυνομική προστασία από Κορυδαλλό σε Βουλή δεν είναι δυνατή. Το αντιφασιστικό κίνημα όμως θα πρέπει να ετοιμαστεί να αντιμετωπίσει κάθε μελλοντική εμφάνισή τους.

Οι χαριεντισμοί μέσα στην βουλή και οι χαρούλες που βγήκαν για λίγο έξω από την πολυτελή διαβίωση στην ειδική για αυτούς πτέρυγα στον Κορυδαλλό δεν μπορούν να έχουν συνέχεια.

xa loving2 xa loving

Δεν θα επιτρέψουμε άλλα εγκλήματα όπως αυτό της επίθεσης στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο» στις 10.7.2013 από τους βουλευτές Λαγό & Μίχο να μπουν στο αρχείο.

Ο φασισμός αντιμετωπίζεται εκεί που υπάρχει. Στους δρόμους, στις γειτονιές σε σχολές και σχολεία, στους χώρους εργασίας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s